Prijzenonze massages

Tegenwoordig is een massage niet alleen een luxe behandeling voor ontspanning, maar ook de ideale methode om je lichamelijke klachten te verminderen.
Bij Pure Massages doen wij er alles aan om jou helemaal te laten ontspannen. Door middel van persoonlijke aandacht, maar ook door onze keuze in het gebruik van kwaliteitsproducten.

Pure Ontspanningsmassage

Pure Ontspanningsmassage

30 minuten €37,50
45 minuten €47,50
60 minuten €65

Een massage is niet alleen goed voor de totale ontspanning van lichaam en geest, maar kent daarnaast nog vele andere (gezondheids-) voordelen. Door regelmatig je lichaam te laten masseren geef je je lichaam en geest de zorg en aandacht die het verdient. “Lekker in je vel zitten” wordt grotendeels bepaald door je gezondheid.

De Pure ontspanningsmassage is een rustige, zachte massage met lange strijkbewegingen die ervoor zorgen dat je weer even helemaal tot jezelf kunt komen. Deze massage is ontspannend voor lichaam en geest. Stress, spanning op de spieren of een gebrek aan energie kan verholpen worden met deze massage. Natuurlijk is een ontspanningsmassage ook gewoon bedoeld om jezelf een heerlijke ontspanning te gunnen. Het is bij een ontspanningsmassage ook mogelijk een extra kwartier hand-, voet- of gezichtsmassage bij te boeken.

Afspraak boeken (60 minuten)

Pure Voetmassage

Pure Voetmassage

15 Minuten €17,50

In de voeten bevinden zich de zogenaamde reflexpunten die ook in verbinding staan met andere lichaamsdelen, organen, zenuwen en klieren. Door deze punten te masseren bevordert en stimuleert het een goede doorbloeding en de energiestromen in het lichaam. Een voetmassage geeft ontspanning, niet alleen in je voeten, die je de hele dag dragen, maar in het hele lichaam.

Afspraak boeken

Pure Handmassage

Pure Handmassage

15 Minuten €17,50

Net als op de voeten bevinden zich op de handen reflexzones die in verbinding staan met andere delen van het lichaam. Tijdens een Pure handmassage worden deze drukpunten gestimuleerd en dat geeft een positief effect op het gehele lichaam. Een handmassage is een op zichzelf staande behandeling, maar kan ook perfect gecombineerd worden met andere massages. Wanneer je bijvoorbeeld tijdens een andere behandeling rustig zit of ligt, worden de handen en vingers gemasseerd met olie of lotion. Een weldaad voor de handen, die iedere dag weer moeten aanpakken.

Afspraak boeken

Pure Gezicht/Hoofd/Decolletémassage

Pure Gezicht/Hoofd/Decolletémassage

15 Minuten €17,50
30 Minuten €37,50

Een gezichtsmassage levert vele voordelen op. Het kan je hoofdpijn, vermoeidheid en spanning wegnemen. Een gezichtsmassage werkt ontspannend, vermindert angst en het kalmeert de zenuwen. Ook je uiterlijk gaat er door regelmatige gezichtsmassages op vooruit. Dagelijks wordt de huid blootgesteld aan allerlei invloeden van buitenaf. Onze levensstijl, erfelijkheid, onze voeding en externe factoren (zon, milieu) is van invloed op onze huid. Maar ook factoren als stress, vermoeidheid laten onze stralende huid verbleken en werken rimpels en ’uitzakkingen´in de hand. Huidverzorging is belangrijk voor een mooie stralende huid.

Bij de gezichtsbehandelingen wordt altijd gekeken naar de diepere oorzaak van een probleem dat in de huid terug te zien is. Elke huid is anders en een standaard bestaat dan ook niet. Iedere behandeling wordt afgestemd op de huidige conditie van je huid en jouw wensen. Tijdens de behandeling ontvang je altijd een persoonlijk advies. Na afloop van de behandeling wordt er nog een verzorgende crème aangebracht. Je gezicht is je visitekaartje. Door een gezichtsmassage verbetert de bloedsomloop en krijg je weer een stralende huid.

Afspraak boeken

Pure Beenmassage

Pure Beenmassage

15 Minuten €17,50

Afspraak boeken

Pure Hoofdpijnmassage

Pure Hoofdpijnmassage

30 minuten €37,50

Heb jij ook regelmatig last van hoofdpijn? Je bent niet de enige. Twintig procent van de Nederlanders heeft minimaal een dag in de week hoofdpijn. Bij veel mensen hebben hoofdpijnklachten een grote impact op het dagelijks leven. Hoofdpijn kan ontstaan vanuit o.a. lichamelijke oorzaken, verkeerde houding, voeding, kunstmatige straling en stress. De vormen waarin hoofdpijn zich laat zien zijn zeer divers. Niet iedereen is zich ervan bewust dat er verschillende manieren zijn om hoofdpijn te verminderen of er helemaal vanaf te komen. Massage is er een van.

Pure hoofdpijnmassage kan hoofdpijnklachten verlichten en soms ook zelfs compleet wegnemen. Bij de hoofdpijnmassage wordt aandacht gegeven aan spieren en wervels die niet optimaal functioneren of mogelijk overbelast zijn in de rug, nek en schouders. Ook krijgen de aangezichtsspieren bij de hoofdpijnmassage alle aandacht.

Afspraak boeken

Pure Sportmassage van de benen

Pure Sportmassage benen

30 minuten €37,50
60 minuten €65

Vermoeidheid en overbelasting van de spieren kan diverse klachten veroorzaken. Pure sportmassage richt zich op de verbetering en het onderhouden van de conditie van de spieren. Tijdens een sportmassage wordt er meer druk uitgeoefend dan tijdens een ontspannings- massage. Het gaat om de complete verzorging voor, tijdens en na sportieve inspanning. De sportmassage van de benen is daarmee bijvoorbeeld goed geschikt voor (startende) hardlopers en fietsers. Door regelmatig je spieren te laten masseren herstelt je lichaam sneller en zullen je sportprestaties verbeteren.

Afspraak boeken

Pure Nek-, Rug- en Schoudermassage

Pure Nek/Rug/Schoudermassage

30 minuten €37,50
60 minuten €65

De Pure nek-, rug- en schoudermassage is een massage waar veel vraag naar is. Spanning en stress hopen zich vaak op in het gebied van de bovenrug, schouders en nek. Deze massage is speciaal bedoeld voor mensen die kampen met (boven) rug-, schouders- en nekklachten en verlichting zoeken. De massage versnelt de doorbloeding in de aderen en zorgt zo voor een snellere afvoer van afvalstoffen. Hierdoor ontspannen de spieren en verminderen de pijnklachten. Deze massage geeft je een weldadig gevoel en weer nieuwe energie. In 30 minuten maken we de spieren goed los zodat je energie weer kan doorstromen en blokkades worden opgeheven.

Afspraak boeken

Pure Triggerpoint pijnbehandeling

Triggerpoint pijnbehandeling

30 minuten €40
60 minuten €75

Afspraak boeken

Pure Schelpenmassage

Pure Schelpenmassage

60 minuten €65

De Pure schelpenmassage is een massage waarbij gebruik wordt gemaakt van warme lavaschelpen waarmee het lichaam zachtjes gemasseerd wordt. De warmte komt van uit de schelp door een mengsel van mineralen, algen, zout, water en etherische oliën. Wanneer deze worden gecombineerd ontstaat er een thermische reactie die voor warmte zorgt. De warmte van de schelpen geeft een heerlijk ontspannen gevoel.

Afspraak boeken

Pure Sabaiolie Massage

Pure Sabai Olie Massage

60 minuten €65

Verwen je lichaam en geest met een heerlijke ontspanningsmassage met sabaiolie. De oorsprong van de sabaiolie ligt in Thailand en wordt al 300 jaar volgens een beproefd recept gemaakt. Sabaiolie is verrijkt met een etherische olie die gebruikt kan worden voor huidverzorging, huidaandoeningen en voor massage. Een paar druppeltjes van deze wonderolie is al voldoende om kleine plekjes op het lichaam te behandelen. De sabaiolie heeft een natuurlijke geur op basis van jasmijn en lotus. Deze bestanddelen zorgen voor een ontspannend effect op de huid.

De Pure Sabaiolie masssage is ook ideaal geschikt voor mensen met een huidaandoening zoals eczeem, psoriasis, netelroos en zonnebrand. Natuurlijk is een massage met sabaiolie ook gewoon heerlijk ontspannend. De olie wordt door het hele lichaam opgenomen en voelt niet vettig aan. Bij het aanbrengen van de eerste laag wordt de olie vrij snel opgenomen door de huid. Zodra de huid verzadigd is, zal het geen onnodige olie opnemen en is de olie een perfecte basis voor een ontspannen massage. Heerlijk!

Afspraak boeken

Pure Thaise Voetreflexmassage

Thaise Voetreflexmassage

60 minuten €65

De voetmassage maakt onderdeel uit van de traditionele Thaise massage en is gebasseerd op de voet-reflexologie.

De masseuse gebruikt haar handen en drukpuntstokjes. Dit verbetert de bloedsomloop in uw voeten en benen én stimuleert een goede werking van uw organen, maar de massage ondersteunt ook de natuurlijke processen in het lichaam waardoor klachten kunnen verminderen of zelfs verdwijnen. Voetreflexzonetherapie brengt levensprocessen, die zich hebben vastgezet weer in beweging.. Deze massage heeft een rustgevende, therapeutische werking. Zo komen uw lichaam en geest weer in balans.

Afspraak boeken

Pure Hotstonemassage

Pure Hotstonemassage

60 minuten €65

Pure Hotstonemassage, oftewel een massage met warme stenen die je lichaam een ontspannen gevoel geven. Hiervoor worden afgeronde basaltstenen gebruikt die op voorhand worden opgewarmd en vervolgens voorzichtig op de huid geplaatst worden. Basaltstenen zijn rijk aan ijzer en magnesium. Doordat de stenen verwarmd zijn, stijgt de lichaamstemperatuur waardoor de stofwisseling verhoogd wordt. Hierdoor worden afvalstoffen afgevoerd, je lichaam ontgift, de orgaanfuncties gestimuleerd en wordt de balans weer in het lichaam gebracht.
Na het aanbrengen van de verwarmde stenen wordt je lichaam ingesmeerd met een rijke olie om de stenen goed te laten glijden over je huid. Dit is een heerlijke ontspannende massage die je zeker een keer geprobeerd moet hebben!

Afspraak boeken

Pure Kokosstempelmassage

Kokosstempelmassage

60 minuten €65

De kokosstempelmassage is een tropische massage en bestaat uit een warme scrub gevolgd door een massage met twee warme kokosstempels. Dit alles in combinatie met heerlijke aromatische oliën. De kokos geeft olie af die zeer aangenaam aanvoelt. De combinatie van een scrub én massage op deze manier geeft nieuwe energie, versterkt het immuunsysteem, is ontstekingsremmend, hersteld de huid, stabiliseert het bindweefsel en is een natuurlijke antibiotica.
Kortom een heerlijke en voedende massage die je zéker een keer gevoeld wilt hebben!

Afspraak boeken

Pure Thaise Kruidenstempelmassage

Pure Thaise Kruidenstempelmassage

60 minuten €65

Dit is een massage met warme kruidenstempels die gevuld zijn met ontspannende, reinigende en activerende kruiden. Je lichaam wordt al wrijvend en stempelend met een wisselende druk gemasseerd met verwarmde kruidenstempels. Door de kruiden, de warmte en de scrubbende werking van de kruidenstempels worden je poriën geopend, je geest ontspannen, het lichaam goed gereinigd en wordt de doorbloeding gestimuleerd. Hierdoor zorgt deze massage ook voor de verlichting van spierpijn en eventuele spanningen in het lichaam. De kruidenstempels optimaliseren de stofwisseling en zorgen ervoor dat de afvalstoffen sneller afgevoerd worden. Je lichaam is weer helemaal ontspannen en tintelt van energie. Bij de Thaise Kruidenstempelmassage zal de hele achterzijde van je lichaam worden behandeld.

Afspraak boeken

Pure Duo Massage

Pure Duo Massage

2 x 45 minuten €100

Pure Massages biedt klanten de mogelijkheid om samen te genieten van een heerlijke massage. Onze salon is geschikt voor duo massages voor twee of drie personen. Geniet samen met je partner, vriend, vriendin of familielid OM DE BEURT van een van onze heerlijke massages. Hoe gezellig is dat?

Wat is een duo massage?
Tijdens een duo masage genieten jullie om de beurt van een heerlijk ontspannen massage in de salon. Wanneer een van jullie heerlijk op de massagetafel ligt, kan de ander ontspannen in de speciaal daarvoor ingerichte ontspanningsruimte. Hier krijg je een lekkere thee en magazines aangeboden om even te ontspannen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om in tussentijd gezellig te praten met elkaar. Op deze manier kunnen jullie samen genieten van de ultieme ontspanningsbeleving.

Waarom een duo massage?
Wat we vaak ervaren is dat mensen het gezelliger vinden om samen naar een salon te gaan. Even lekker er samen tussen uit. Er zijn diverse mogelijkheden voor de duomassages. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden te bespreken.

Afspraak boeken